HER SİSTEMİN MAĞDURU EMEKÇİLER. .

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı ERDOĞAN  Meslek Yüksek Okulu  mezunu olan Assubayların başlangıç derecelerini emsallerinin seviyesine çıkartarak  9 ncu Derecenin 1 nci Kademesinden göreve başlayan Assubayların 9 ncu Derecenin 2nci Kademesinden göreve başlatılacağı sözü.(E) Öğretmen,Hemşire,Polis,Din görevlisine  3600 ek gösterge verilmesi sözü..
Seçimler bitti yeni dönemin SİSTEM DEĞİŞİR EMEKÇİNİN DURUMU DEĞİŞMEZ.sistemi belirlendi vekili yamin etti kamu emekçileri 9 un 2 si ve  3600 ek göstergenin çıkmasını beklerken bir den TBMM’ ye makam tazminatı alamayan (E) Tabip ve Diş Tabiplerinin bu konudaki mağduriyetlerini  gidermek için hazırlanan kanun teklifi sunuldu.Vasati olarak ”” 2 Bin lira zam””  iddiaları basın,yayın ve ülke gündeminde 
Zeytin Dalı Harekatı sürecinde ,Türk Tabipler Birliğince “Savaşa Karşıyız” ve benzer açıklamaları sonrasında dönemin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı bu günün de daha etkili konumda olan  Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın Zeytin Dalı Harekatından rahatsızlık  duyanlar var .Sözde Türk Tabipler Birliği gibi. Türk Değiller ,Terörist Seviciler bunların adlarının önünde ki  ““TÜRK””  ifadesi de kaldırılmalı açıklamaları.
Haklarını  ve mağduriyetlerini duyurmak  için yıllardır her  platformda  sesini duyurmaya çalışan kamu emekçileri bir tarafa bu konuda sesi çıkmayan Tabip ve Diş Tabipleri için son hızla ilk sıralarda “zam” için verilen kanun teklifi hani bunlar Savaşa karşıydılar Türk değillerdi Terörist sevicilerdi Türk adını da hak etmiyorlardı adlarının önündeki Türk İfadesi kaldırılmalıydı bunlar sözde Türk Tabipler Birliği idi ? 
Ne oldu ne oldu da  özde ki Kamu Emekçilerine verilen  söz ortada kaldı da ağır sözlerle suçlanan sözdeki Tabip ve DişTabiplerı özde oldu ilk kanun teklifi onlar için yapıldı ?Asblara başlangıç derecesiymiş (E) Öğretmen,Hemşire,Polis ve Din görevlisine  “3600” ek göstergeymiş? Türk Ordunun Ana  Unsuru en fazla Şehit ve Gazisi olmakla  şereflenen Assubaylar ve Eğitim Ordusu Öğretmenler,Sağlık Ordusu Hemşireler.Güvenlik  huzurun Ordusu Polisler yine  beklemeye devam etsinler Hak almak için demek ki karşı olmak gerekiyormuş . Yeni yönetim şekli ,yeni kadrolar, hızlı çözüm ,daha çok adalet vs...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Selçuk İÇER Arşivi