KAMU GÖREVLİLERİNİN HAKEM KURULU DEĞİL MEMUR-SEN'İ KURTARAN NOTER KURULU

Kamu görevlileri Hakem heyeti olan Sayıştay Başkanın her şeyi tamamen devletten. Ankara dışına çıktığında yolluk,müstakil lojman, makam arabası, şoför, koruma, makamında ikramlar tamamı devletten. Emekli olsa bile devletin lojmanını, şoförünü,makam arabasını ölene kadar kullanmaya devam ediyor.
Sayıştay Başkanından adil davranış beklemek yanlış olur. Sayıştay çalışanları TBMM personelidir. Ancak üst düzey murakıplar hakimler maaş aldıklarından, Genel İdarı ve yardımcı hizmetler kadrosunda çalışana memurların Meclis haklarından yararlanması hakkını almayan bir başkandan tüm memurların ekonomik durumlarını iyileştirilmesi beklenemez. Birde hakem kuruluna seçilenlerin hepsinin tuzu kuru ve üs düzey maaş alanlardan seçildiğine göre bu heyetten 3250 TL alan memuru ve 2500 TL.emekli aylığı alan EMEKLİNİN halinden anlamalarını beklemek fazla iyimserlik olur. Hakem kuruluna başkanlık eden Sayıştay başkanı kendi personelinin hakkı olan TBMM'nın haklarında yararlanmasını gündeme almak taraftarı olmadığına göre 3 milyon memurun ve 2 milyon emeklinin durumunu düşünmesi beklenemez.
Biz Hakem Kurulunun Hakem olmasını bekliyorduk noter çıktı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Muzaffer KALA Arşivi