MESK'TEN TÜM KONFEDERASYONLARA ÇAĞRI

Üç milyon memur ve iki milyon emekli olmak üzere toplam beş milyon bodro mahkumunu ilgilendiren Toplu Sözleşm Pazarlığında Hükümet İle Memur-Sen arasında bir ali cengiz oyunuı oynanıyor. Bu oyunda Ali bellide. Cengiz Kamu işveren heyetimi yoksa hükümetmi orası belli değil.Koltuk ve ünvan vaadi ile olmadı tehdit ve sandaj ile iktidarın sendikasıyız diyerek üye toplayan Memur-Sen, kamu işveren heyetini yetkisini kullanmadığı bahanesi ile hükümetin vermediği zammın suçlusu ilan ederek hem hükümeti, hem kedini kurtarıyor.
Memur-Sen mesai bitimine yakın iş bırakma eylemi ve eskimiş çöpe atacakları cüzdanlarını Çalışma Bakanlığının bahçesine atarak memurların ve emeklilerin üzerlerine yönelen öfkesini frenlemeye çalışıyorlar.
Bu Toplu Sözleşme Pazarlığında Memur-sen ile Türkiye Kamu – Sen birlik olmuşlar hükümetle danışıklı döğüş içindeler. Bu danışıklı döğüşe aldanmayalım.
Aşada isimleri yazılı Kamu sendikaları konfederasyonlarına başkanlarına ve yönetim kurullarına çağrıda bulunuyorum. Gelin bu ali cengiz oyununu bozalım. Hep beraber sahalara inme kararı alalım. Hep beraber alanları dolduralım.
¬KESK
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu,
ASK
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu,
BİRLEŞİK KAMU-İŞ
Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu,
HAK-SEN
Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu,
ÇALIŞAN-SEN
Çalışanlar Birliği Sendikalar Konfederasyonu,
TÜM MEMUR-SEN
Tüm Memur Sendikaları Konfederasyonu,
ANADOLU-SEN
Anadolu Eksen Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu,
ŞEHİT GAZİ-SEN
Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları İle Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Muzaffer KALA Arşivi