Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Sınavını Bekleyenlere Müjde!

Maliye Bakanlığı 2017 Yılında 250 adet Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı almayı hedefliyor. Bakanlık yayımlamış olduğu 2017 Yılı Performans Programında personel alımlarına ilişkin detaylar verdi. Programın Mali Yönetim ve Kontrol Alanında Merkezi Uyumlaştırma Faaliyeti kısmında boş mali hizmetler uzman yardımcısı kadrolarına ilişkin idarelerden toplanacak talepler doğrultusunda özel yarışma sınavı yapılacağı ve idarelerin uygun kadro ve pozisyonlarına yerleştirilecek mali hizmetler uzman yardımcısı sayısının takip edileceğine değinilmiştir.

İlgili faaliyet kapsamında performans hedefi tablosunda da alıma ilişkin olarak 250 adet MHUY alınması hedeflendiği görülmektedir.

Özellikle bu sınavı bekleyen İİBF mezunları için, yayımlanan 2017 Yılı Performans Programı sınavın yapılıp yapılmayacağı noktasında belirsizliği ortadan kaldırmıştır.

Maliye Bakanlığı 2017 Yılı Performans Programını için tıklayınız

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ayhan ERÇEL Arşivi