ATAMA SONUCU OLUŞAN TABAN PUANLAR YAYINLANMALI

Yönetimde şeffaflığın sağlanabilmesi ve çalışma barışının zedelenmemesi ve ileri ki yıllarda yol gösterici olması bakımından il içi, il dışı ve özür grubu atamaları sonucu oluşan her türlü taban puan MEB tarafından yayınlanmalıdır.

Bir tayin dönemi sürecini daha geride bırakmış bulunmaktayız. Bulunduğu yerde yönetmelik gereği gerekli görev süresini tamamlayan veya mazereti dolayısıyla yer değişikliği talebinde bulunan ve ataması yapılan tüm öğretmenlerimize yeni görev yerlerine başarılar diler, ataması geçekleşmeyen öğretmenlerimizinde en kısa zamanda umut ettikleri yerlerde görev yapmalarını temenni ederim.  

2019 (Şubat özür grubu atamaları) tayin dönemi öncesi, öğretmenlerin fikir sahibi olabilmesi ve belki de en önemlisi çalışma barışının zedelenmemesi adına ve yönetimde şeffaflığın sağlanabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, öğretmenlerle ilgili atama sonuçları neticesinde oluşan minimum puanları resmi sayfasından ilan etmelidir.  MEB sayısal veriler içerisinde ilk atama, il içi ve il dışı atamalarla birlikte özür grubu ataması (birinci ve ikinci atamaları) gibi atamalardan sonra oluşan minimum puanları, kurum bazlı taban puanlar şeklinde herkese açık olarak paylaşmalı ve gerekli bilgilendirme yapılmalıdır,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet GÜLEÇ Arşivi