KİRALIK ARAÇ ŞOFÖRLERİ, ESKİ KADROLU ŞOFÖRELER GİBİ ASIL İŞİ YAPMAKTA! TBMM KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ İLE "696 Sayılı khk 83.mad./2." YÜZDE 70 İŞÇİLİK MALİYETİ MADDESİNİ İPTAL EDİLMELİDİR!

Kiralık şoförleri olmak üzere yüzde 70 kuralına takılan tüm işkolu işçilerimiz olarak bir konuyu anlamakta hep zorluk çekiyoruz. Bizi duyun! Yüzde 70 personel gideri yok! Biz şirketin kar ortağı değiliz! Neden firma geliri personele mal ediliyor. Yıllardır kamu hizmeti verirken taşeron şirket personeliyiz diye düşünmedik. Kamu taşeron işçiler her an işsiz kalma korkusu, iş güvencesizliği, düşük ücret v.s., bütün bu zorluklarına rağmen gece gündüz büyük bir özveriyle kamu hizmeti vererek yıllardır büyük umutlarla kadro bekledik. Gelinen noktada hep kendimizi devletimizin üvey evladı olarak hissettik. Öyle acı bir süreçten geçiyoruz ki! Aynı kamu kurumunda çalışan 1 günlük taşeron işçi kardeşim kadro alırken, ne acıdır 15 yıl çalışan işçi kardeşim kadro anlamamıştır. 2020 yılı içersinde TBMM'de ayrımsız kadro sözü yerine getirilmeli, taşeron işçilerimizin kadro mağduriyetleri giderilmelidir. Saygılarımla arz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Levent BAŞ Arşivi