T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ SADECE AMELİYATLARA GİRMİYOR! BIRAKIN GÜVENLİK MAL VE CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLASIN!

Nasıl asker, polis, bekçi, zabıta, doktor, hemşire, hasta bakıcı, temizlik görevlisi  gibi meslekler işini mesleğini yapıyor, bırakın hastene özel güvenlik personelide sadece mesleğini işini yapsın. 5188 Özel Güvenlik Görevlisi işini kanunun verdiği yetki ve yönetmenlik içinde insanların can ve mal güvenliği sağlayarak görevini yerine getirir. Hastane güvenliği uygulanmak istenilen kuralları yine sizlerin güvenliği ve sağlığı için talimatlar çerçevesinde yerine getirir. Hastane güvenlik personeli, doktorunuz, hemşireniz, hasta bakıcınız ve temizlik görevliniz gibi görev tanımı belli sizden biri size hizmet eden sizin gibi hastane personelidir. Yeri geliyor danışman görevlisi, yeri yeri geliyor vale, otopark görevlisi, yeri geliyor hasta bakıcı, yeri geliyor sedye taşıyıcısı yaptırılacak emir eriniz değildir. Bu doğru değil ve kanunen yasaktır. Onları anlayın ve anlayış gösterin artık. Yasa ile tanımlanmış görevi dışında taviz vermeye zorlamayın, saldırmayın, karşı çıkmayın . Güvenlik görevlisi verilen emir, talimat görevi dışına çıkamaz lütfen yaptığı işine görevine saygı gösterin.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Levent BAŞ Arşivi